DEMOSKOP VÄLJARBAROMETER JANUARI 2016

DO YOU LIKE WHAT YOU ARE READING? PLEASE MAKE A DONATION.

24/2 2016

Här är siffrorna för Demoskops väljarbarometer för de politiska partierna för januari 2016. En glädjande nyhet är att Miljöpartiet har sitt sämsta resultat på sju år 🙂
           

Moderaterna: 23,8 %
Liberalerna: 6,3 %
Centerpartiet: 7,4 %
Kristdemokraterna: 2,9 %
Miljöpartiet: 5,7 %
Socialdemokraterna: 27,3 %
Vänsterpartiet: 5,4 %
Sverigedemokraterna: 18,7 %

 

DEMOSKOPS VÄLJARBAROMETER JANUARI 2016 – EN ANALYS

Så ser alltså siffrorna ut för de politiska partierna för januari 2016 enligt Demoskop.

Moderaterna är tyvärr starka och är uppe på 23,8 %. Själv är jag ingen vän av moderater pga av deras klappjakt mot sjuka och arbetslösa. Utåt sett så vill Moderaterna ha skärpt flyktingpolitik men skrapar men under ytan så ser man att moderaterna är i full maskopi med de rödgröna med att bygga upp asylboenden över hela Sverige. Spel för galleriet.Moderaterna har röstat ja till fortsatt svenskt krigande i Afghanistan. Moderaterna vill ha in Nato och krigsmaskinen USA i Sverige med det förrädiska värdlandsavtalet.

Liberalerna med stridspitten Jan Björklund i spetsen ligger på 6,3 %. Jag har inget emot att Liberalerna stannar på en låg nivå. Liberalernas ungdomsförbund – LUF – har nyligen röstat igenom att de vill göra incest och nekrofili lagligt. ”Man måste tänka ett steg längre” sade LUF:s ordförande Cecilia Johnsson om beslutet.Liberalerna  har röstat ja till fortsatt svenskt krigande i Afghanistan. Liberalerna vill ha in Nato och krigsmaskinen USA i Sverige med det förrädiska värdlandsavtalet.

Centerpartiet med massinvandringsivraren Annie Lööf ligger på 7,4 %. Jag läste någonstans att Annie Lööf på fullt allvar vill att Sverige ska ta emot 30 miljoner flyktingar.
Tokstollen Annie Lööf propagerar även hårt för låga ingångslöner för nyanlända så att de kan komma in på arbetsmarknaden. Låga ingångslöner innebär att arbetsgivare väljer nyanlända istället för svenskar. Låga ingångslöner innebär även att allt som har med den svenska modellen att göra saboteras. Dvs. arbetarens minimilöner, arbetarens rättigheter, kollektivavtal förlorar sitt värde om Annie Lööf och borgarna får sin vilja igenom. Centerpartiet vill alltså att politiker ska bestämma lönerna och inte låta arbetsgivare och arbetstagare ta hand om dessa beslut. Annie Lööf är sannerligen en sann globalist.Centerpartiet har röstat ja till fortsatt svenskt krigande i Afghanistan. C vill ha in Nato och krigsmaskinen USA i Sverige med det förrädiska värdlandsavtalet.

Kristdemokraterna går det knaggligt för med sina 2,9 %. KD sänkte DÖ, vilket de ska ha en eloge för. Fast det gjordes utan Ebba Busch Thor. I sedvanlig borgerlig stil så propagerar Ebba för lågnivålöner för nyanlända, en princip som stjälper hela iden med arbetares rättigheter och löner.KD har röstat ja till fortsatt svenskt krigande i Afghanistan. KD vill ha in Nato och krigsmaskinen USA i Sverige med det förrädiska värdlandsavtalet.

Miljöpartiet ligger på 5,7 %.  Demoskop skriver att stöder för Miljöpartiet är det lägsta på sju år. Vi tackar givetvis för dessa goda nyheter och hoppas samtidigt att  Miljöpartiet kastas ut ur riksdagen för Sveriges bästa.Miljöpartiet har röstat ja till fortsatt svenskt krigande i Afghanistan.

Socialdemokraterna ligger på 27,3 %. Låt oss hoppas att Socialdemokraterna stannar på en låg nivå. Gudarna ska veta att Stefan Löfven förtjänar dåliga opinionssiffror. Ylva Johansson vill dock inte sänka ingångslöner för nyanlända; bra ståndpunkt från socialdemokraterna. snillet Morgan Johansson har deklarerat att Sverige ska ta emot mellan 70 000 – 140 000 flyktingar år 2016. Jag undrar vilken planet Morgan Johansson kommer ifrån? Stefan Löfven verkar ha problem att veta om han befinner sig i Indien eller Kina nyligen. Socialdemokraterna har röstat ja till fortsatt svenskt krigande i Afghanistan. S vill ha in Nato och krigsmaskinen USA i Sverige med det förrädiska värdlandsavtalet.

Vänsterpartiet ligger på 5,4 %. Jag vet inte riktigt vad jag ska säga om V? Det är inget parti som jag kommer att rösta på men samtidigt märker jag att SD och V faktiskt tänker likadant i flertalet frågor; flyktingpolitiken exkluderad.V har röstat nej till fortsatt svenskt krigande i Afghanistan. V vill inte ha in Nato och krigsmaskinen USA i Sverige med det förrädiska värdlandsavtalet.

Sverigedemokraterna fortsätter sin frammarsch. Vilket inte är så konstigt nu när vi har en regering som håller på att sänka Sverige fullständigt med just SD:s nisch – flyktingpolitiken.  SD har röstat nej till svenskt fortsatt krigande i Afghanistan. SD har deklarerat att de inte stödjer iden med sänkta ingångslöner. SD vill inte ha in Nato och krigsmaskinen USA i Sverige med det förrädiska värdlandsavtalet.

Alliansen är nu större än de rödgröna.

stefan löfven_opinionssiffror_väljarbarometer_impopulär_sämsta_kritik_juholt_
Är Stefan Löfven Sveriges mest misslyckade statsminister någonsin?

 

Referenser

Demoskop väljarbarometer januari 2016

Foto

Glenn Ljunggren 2.0 license

https://www.flickr.com/photos/socialdemokraternakungalv/

 

Kommentera