DEMONSTRATION MOT MILITÄRÖVNINGEN AURORA 17 (NATO)

DO YOU LIKE WHAT YOU ARE READING? PLEASE MAKE A DONATION.

Maj 2017

Den 14/5-2017 så var jag på en demonstration mot den internationella militärövningen Aurora 17. Militärövningen Aurora 17 kommer att gå av stapeln i Sverige i september 2017. Det kommer att bli en massiv övning med 20 000 man. Indirekt så är det en Nato-övning eftersom Nato-länder deltar och nu ska dessa länder även använda värdlandsavtalet som Peter Hultqvist skrev under med Nato. Nato har numera rätt att upprätta militärbaser på svensk mark tack vare värdlandsavtalet. Nato har även rätt att ta in kärnvapen på svensk mark och Sverige har inte ens rätt att få veta om Nato-länderna tar med sig kärnvapen på övningen Aurora 17. Ja herregud Peter Hultqvist, du hade verkligen rätt när du sade att allt blir tryggare med Nato i Östersjön.

 

kvinnor för fred_aurora 17_demonstration_gullmarsplan_demonstration_military exercise_sweden_nato_
Fredsmarschen började på Gullmarsplan. Kvinnor för fred var med

 

agneta norberg_usa militära baser_nato_demonstration_Aurora 17_sweden_military excersise_
Fredsaktivisten och legenden Agenta Norberg visar en karta med USA:s militära baser världen över. Agneta nämnde även en bok som heter ”The great chessboard” som är skriven av globalisten Zbigniew Brzezinski. Enligt Agneta så beskriver Zbigniew hur USA ska ta kontroll över världen med sin militär. Sverige ingår givetvis i denna plan fast om Sverige står i boken vet jag inte. Agneta nämnde även att FRA har en bas på Lovön utanför Stockholm och där samarbetar de med NSA och spionerar på Ryssland.

 

jag_demonstration_nato_aurora 17_medborgarplatsen_jmm.nu
En bild på lilla mig på demonstrationen mot Aurora 17 på Medborgarplatsen.
anders jinge_aurora 17_2017_nato_
Anders Romelsjö från bloggen jinge.se var där
folkmassa_aurora 17_demonstration_medis_sweden_military exercise_
Cirka 100 personer dök upp på demonstrationen mot Aurora 17.

 

pelle Sunvisson _folket i bild_aurora 17_militärövning_nato
Pelle Sunvisson från Folket i Bild höll sluttalet

 

NATO/USA – NEJ TACK
 Vill vi att USA ska använda svensk mark som bas för sin övervakning och sina provokativa handlingar mot Ryssland?  Ju mer Sverige involverar sig i Nato och dessa ”internationella” övningar, ju mer kommer USA:s militär att befästa sig på svensk mark.  Om det värsta skulle hända – att krig bryter ut mellan USA och Ryssland – så har Nato rätt att bedriva krig från svenskt territorium tack vare värdlandsavtalet. Jag antar att det  som är meningen är att svenska folket ska vänja sig vid närvaron av Natos militär och att helt enkelt resignera och ge upp.  Nästa steg blir att Natos propagandacentral Stratcom kommer att klassificera  Nato-motståndare som ”ryska agenter”.   Vi kommer att anklagas för ”desinformation” etc. Main stream media springer  USA:s och Natos ärenden och hjälper gärna till att måla upp Ryssland som ”det stora hotet”. Syftet är att skrämma folk att ta ställning för Ryssland eller att ta ställning mot USA och Nato.  Ändå är det USA och Nato som står bakom de krig som vi ser i Mellanöstern. Nu efteråt så vet vi att dessa krig är ”fake wars” – de baserades på medvetna lögner och de handlade egentligen om USA:s själviska syften. Miljontals människor har dött, torterats, trakasserats  och olagligen fängslats av USA:s  militär. Dessa övergrepp sker även  i nutid i Irak, Afghanistan, Jemen etc. Nato har varit med i alla dessa krig. Nu vill svenska regeringen bjuda in planetens största krigsorganisation till Sverige. Jo du Peter Hultqvist,  Östersjön kommer säkert att bli tryggare nu.

 

Referenser

Foket i Bild: demonstration Aurora 17 Stockholm

Rättvisepartiet socialisterna Aurora 17

Kommentera