DEMONSTRATION MOT MILITÄRÖVNINGEN AURORA 17

DO YOU LIKE WHAT YOU ARE READING? PLEASE MAKE A DONATION.

Den 14 maj 2017 är det demonstration mot militärövningen Aurora 17. Militärövningen Aurora 17 ska hållas i Sverige i september 2017 och cirka 20 000 soldater kommer att vara inblandade. Hade det varit en helsvensk övning så hade jag personligen inte haft något emot det men nu ska Sverige som vanligt låtsaskriga med flera andra nationer bl.a. med krigsorganisationen NATO.

aurora 17, nato, demonstration, 14 maj 2017, carl schlyter, agneta norberg, peter hultqvist, värdlandsavtalet,
NATO – organized crime

NATO PÅ SVENSK MARK

Svenska politiker försöker att kringgå demokratin och smyga in Sverige i ett medlemskap i NATO. Peter Hultqvist är en mästare på att få Sverige att samarbeta militärt med andra länder och militära organisationer. Just nu så krigar faktiskt svenska soldater i Afghanistan, Irak och säkert på många fler ställen som jag inte känner till. Vad vinner Sverige på att ge sig ut i krig som inte bara är moraliskt förkastliga utan som även blir förödande för den inhemska befolkningen?  USA:s krig de senaste två decennierna har alla varit fake wars.  Dvs. USA har ljugit om massförstörelsevapen, påhittade diktatorer etc. bara för att USA ska kunna få igenom sin agenda att dominera Mellanöstern. NATO hjälper gärna till att bomba araberna tillbaks tilll stenåldern. Hade inte USA och NATO  varit så triggerhappy så hade vi inte haft de flyktingströmmar som vi har idag.

Sverige borde ta avstånd från allt som heter NATO, amerikansk militär och ”gemensamma” militära övningar. Är det verkligen någon som tror på att det blir fredligare när NATO kommer till svensk mark. Tack vare Peter Hultqvist och hans värdlandsavtal får nu NATO tillgång till svensk mark. Tack för det Peter.  Ännu dystrare är det att den svenska regeringen låter utländsk militär testa sina senaste vapen på svensk mark. Det finns ett stort militärt övningsområde i Lappland som heter Vidsel test Range. Där provar olika nationer sina vapen innan de används i krig världen över. Bravo Sverige.

 

Video nedan:USA:s och NATO:s olagliga bombande av Jugoslavien. 

 

DEMONSTRATION MOT AURORA 17 DEN 14 MAJ 2017

Välkomna på fredsmarsch mot krigsövningen Aurora!

Stockholm: Samling vid Gullmarsplan. Avmarsch kl 1300 mot Medborgarplatsen. Talare: Carl Schlyter, Agneta Norberg och Pelle Sunvisson.
Musik: Jimi T Saint.

Göteborg: samling 14.00 Linnéplatsen och ankomst Esperantoplatsen.

Stockholm: Tid och plats meddelas inom kort.

Kom och marschera för att:
* Aurora bidrar till det försämrade säkerhetsläget kring Östersjön
* Aurora innebär ett ytterligare närmande till kärnvapenalliansen NATO
* Freden bevaras genom diplomati, samarbete och samtal

Arrangör: Nej till NATO (deras hemsida har blivit hackad och är således nere. Kontakta dem via deras Facebook-sida)

Referens
Aurora 17 militärövning Sverige

Nya KulturSören: militärövningen Auroa 17

 

Kommentera