DÄRFÖR VANN DONALD TRUMP USA-VALET 2016

DO YOU LIKE WHAT YOU ARE READING? PLEASE MAKE A DONATION.

11/11-2016

Donald Trump spöade Hillary Clinton och blir nu USA:s nästa president. Att en person som Donald Trump lyckas bli president är inte bara stort, det är en sensation.  Att Donald Trump lyckas bli USA:s president innebär att vad som helst kan hända på denna planet.

PROTESTEN MOT ETABLISSAMANGET

Anledningen till att Donald Trump vann valet beror givetvis på att folket är less på det politiska etablissemanget. Hela amerikanska valet 2016 var ett ”up yours” till etablissemanget.  Vad hade vi fått om Hillary Clinton hade vunnit USA-valet 2016? Hillary Clinton representerar det amerikanska etablissemanget. Hillary Clinton är så mycket etablissemang att det borde rinna ut ur hennes öron. Vad har detta amerikanska etablissemang åstadkommit? Det har åstadkommit krig i Irak, Afghanistan, Libyen och nu Syrien. Etablissemanget korrumperar och förstör inte bara USA:s ekonomi utan även globalt. Etablissemanget håller på att skapa en polisstat av USA (startskottet för detta var 9/11, som de troligen själva var med och skapade). Och sist men inte minst så håller det amerikanska etablissemanget på att skapa en världsregering. Detta görs med hjälp av EU, FN, frihandelsavtal, Nato och andra faktorer.

USA:s ekonomi går på tomgång, lönerna är frysta och jobben försvinner till låglöneländer. Misären sprider ut sig i planetens mäktigaste nation.

ALTERNATIV MEDIAS INBLANDNING I VALET

Man kan också fråga sig hur mycket alternativ media har bidragit till att Trump blev president. En hel del skulle jag tro. Main stream media i USA har varit så pass vinklade som det går att vara.  Opinionsmätningar har sagt att Donald Trump inte har en chans. ”Experter” och förståsigpåare har alla sagt att Hillary är den klara vinnaren. Oj vad de bedrog sig.  Den enkla sanningen är helt enkelt att massmedia ville ha Hillary Clinton som vinnare. Att lita på dessa officiella opinionsmätningar, väljarundersökningar etc är med andra ord meningslöst eftersom de är manipulerade till att visa felaktiga resultat.   Jag var mycket ute på Youtube och lyssnade på alternativ media innan USA-valet.  Jag överdriver inte när jag säger att 9,9 av 10 alternativs media avskydde Hillary Clinton och förespråkade Trump.
 
En av de större inom alternativ media är givetvis Infowars med Alex Jones. Infowars har jobbat stenhårt på att sänka Hillary och att få fram Donald Trump som president. Hillary Clinton gillade inte Alex Jones framfart och sade att han var ”darkhearted”.  T.o.m. drönarpappan Obama klagade över alternativ media.

En annan person som är värd att hylla är givetvis Julian Assange. Hans läckor om Hillarys e-mail har avslöjat väldigt mycket och har bidragit till Hillarys förlust.  Julian Assange förtjänar att bli frisläppt.

I somras hade vi brexit, nu har vi snart en rebell som USA:s president.  Donald Trumps seger öppnar många andra dörrar och jag tror ärligen att nu kan vad som helst hända. 

Det är spännande tider. 

 

Kommentera