Bra att Junilistan ställer upp EU-valet

DO YOU LIKE WHAT YOU ARE READING? PLEASE MAKE A DONATION.

Junilistan ställer uppi EU-valet står det i Dagens Nyheter idag. Det tycker jag var en bra nyhet. Jag kan sympatisera med många av deras åsikter. De skriver bl.a. att:

  • EU har förvandlats till en federal stat
  • EU kräver nu mer inflytande över medlemsländernas finanspolitik
  • En majoritet av svenskarna var negativa till EU:s inflytande på svensk ekonomi.
  • Junilistan vill fridlysa kronon och inte bli tvingade att börja med den misslyckade euron. 

Junilistan vill helt enkelt att EU ska få mindre makt och att makten går tillbaks till Sverigejag är EU-kritisk. Jag vill inte att EU ska ha sådan stor makt som de nu har. Jag får inte ens bestämma vilka örter jag ska äta. Vad blir nästa förbud? Snacka om  maktfullkomlighet. EU – nej tack.

 

 SKATTEHÖJNINGAR ATT VÄNTA SÄGER ANDERS BORG OCH FREDRIK REINFELDT
T.o.m Moderaterna börjat propagera för skattehöjningar Det är illa. Att de rödgröna är skattekåta är ingen nyhet. Vi bor i ett land med världens högsta skattetryck och nu  vill de höja ännu mer. Är det inkompetens eller vad är det? Jag måste erkänna att jag gillar Sverigedemokraternas ide om att strama åt invandringen och spara 110 miljarder kronor de närmsta åren. Men det är givetvis omöjligt i Fredrik Reinfeldts Sverige. Kanske vi borde dra in biståndet som kostar svenska skattebetalare 38 miljarder kronor varje år. Kanske vi slipper höja skatterna då Reinfeldt? Föreningen Skattebetalarna gillar inte Anders Borgs skattehöjningar.

 JAG UPPTÄCKTE SKYDRIVE WINDOWS 8.1
Igår upptäckte jag att Windows 8.1 har skydrive. Dvs. en molntjänst. Man kan ta backup på filer från sin dator och placera i molnet – helt gratis. Det var en skoj upptäckt. Nu har jag en backup i molnen på mitt windows bibliotek. Jag ska dock erkänna att det var hur struligt som helst att fixa backupen. Jag ombedes göra dittan och dattan och jag hade inte en aning om vad jag sysslade med. Det slutade att jag nu måste logga in på min dator varje gång. Det behövde jag inte förut. Nåja, nu har jag i alla fall en backup. Uppdatering: nu lyckades jag fixa så att jag får automatisk logg-in när jag startar datorn. Tack till grabbarna på flashback för infon.

 

Idag ska jag skriva under papper på ett extrajobb som jag har skaffat mig. Det är ett jobb som publikvärd. Antagligen blir det mest att jobba på hockeymatcher antar jag. Jag tror dock inte att det blir speciellt mycket jobb, lite då och då. 

 

Ha en bra dag/Janne

Kommentera