REGLERAD BEFOLKNINGSTILLVÄXT FÖR ATT BEKÄMPA KLIMATFÖRÄNDRINGARNA

DO YOU LIKE WHAT YOU ARE READING? PLEASE MAKE A DONATION.

Juli 2017

Ledarskribenten Arvid Åhlund på tidningen Dagens Industri propagerar för att Sverige ska bromsa befolkningstillväxten för att rädda klimatet. Globalisternas dröm om en reducerad befolkningsmängd kommer nu att pushas i Sverige.

Ska befolkningsmängden i Sverige dämpas så att vi kan bekämpa klimatförändringarna? Ja det tycker i alla fall ledarskribenten Arvid Åhlund på Dagens Industri i en ledare från 19 juli 2017.

 I sin ledarartikel  så pratar Arvid Åhlund om att civilminister Ardalan Shekarabi nyligen varit i New York för att redogöra den svenska regeringens insatser vad gäller att implementera Agenda 2030 i Sverige. Dvs. de så kallade millenniemålen. Agenda 2030 är det som kallas för  hållbar utveckling och som man kan läsa om överallt.

”DET BEHÖVS FÄRRE AV OSS”

Sedan går Arvid Åhlund vidare i artikeln och berättar att  företagen rent generellt arbetar på klimatsmarta  lösningar och hur fantastiskt detta är. Arvid menar  att ”världen är på rätt väg vad gäller att bekämpa klimatförändringar”. Givetvis passar han på att svartmåla Trump för att denna meddelade att USA ska lämna Parisavtalet.

Sedan i mitten på artikeln så går Arvid Åhlund vidare och spekulerar vad som behövs göras mer för att bekämpa klimatförändringarna.

”Vad behövs mer? Färre av oss. I en studie som publicerades häromveckan framhåller forskare vid Lunds universitet att det enskilt viktigaste vi kan göra för att minska klimatutsläppen är att skaffa färre barn. Det är, likt klimatförändringarna, inget påtagligt problem i Sverige. Men den övergripande poängen är viktig”

”Mindre familjer innebär mer mat och mer vatten. Det innebär mer över till investeringar i utbildning och infrastruktur, vilket på sikt leder till högre tillväxt och ökad levnadsstandard”.

Dessa insikter behöver uppenbarligen hamras hem. Får vi inte bukt med befolkningsökningen spelar det nämligen ingen roll hur många linser vi äter eller om vi väljer att avnjuta semestern på västkusten eller i Stilla havet”.

BEFOLKNINGSKONTROLL– GLOBALISTERNAS VÅTA DRÖM

Jag brukar spendera tid på  Youtube och där diskuteras en hel del angående agendan om kontrollerad befolkningstillväxt. De som pushar denna agenda för befolkningskontroll är i vanlig ordning Förenta Nationerna.  FN och dess representanter brukar prata om ”problemet med den ökande befolkningsmängden i världen”. De menar att planeten inte klarar av att ”föda eller underhålla för mycket människor”. Våra ”ekologiska avtryck skadar planeten”. Eftersom vi är så många på planeten så genererar vi ”för mycket koldioxid som skadar atmosfären”. Man menar att det finns  ”vattenbrist”. Havsnivåerna stiger, de stackars isbjörnarna dör ut. Ja allt kommer helt enkelt att gå åt pipan. Hade vi bara kunnat hejda befolkningstillväxten så hade allt gått bra.

The_Georgia_Guidestones_new world order_ globalism_befolkningskontroll sverige_klimat och miljö_
Bilden ovan visar Georgia guide Stones som är belägna i delstaten Georgia i USA. Inristade på dessa stenar finner vi globalisternas mål. Målen är tio till antalet och ett av målen handlar om att hejda befokningstillväxten. Det står: ”behåll befolkningsmängden till 500 miljoner så att en balans med naturen kan fortgå”. (Maintain humanity under 500,000,000 in perpetual balance with nature)

 

HUR HEJDA BEFOLKNINGSÖKNINGEN?

Låt oss säga att globalisterna får igenom sina önskningar och EU/Sverige börjar införa regleringar över befolkningstillväxten. Hur ska detta uppnås?  Det blir max ett barn per familj, vi kommer att få se omfattande statliga kampanjer där man förespråkar abort och preventivmedel, ”experterna” kommer att tala ut i tv-rutan där de menar att det är ”klimatsmart” att inte ha mer än ett barn. Man kommer att hänvisa till tvivelaktiga vetenskapliga studier (studier som inte får ekonomiska anslag om de inte förespråkar rätt konsensus). Kanske globalisterna går till ytterligheter till slut och vi får se tvångssterilisering (via vaccin eller GMO), assisterade självmord (om han nu lider så mycket så varför inte hjälpa honom att få slut på sitt lidande). Jag har även läst att hiv-viruset samt ebolaviruset är skapat i amerikanska laboratorium. Stämmer detta så har onekligen globalisterna kommit långt i sina planer för att hejda befolkningstillväxten.

FEJKAD VETENSKAP

Behöver jag påpeka att jag anser att Lunds universitets studie om klimatet  fejkad vetenskap? Vi har det som kallas fejknyheter och vi har uppenbarligen det som kallas fejkad vetenskap. Fejkad vetenskap är inget nytt. På 50-talet så rekommenderade läkarna oss att börja röka, psykiatrins luddiga diagnoser har gjort det legitimt att småungar tar amfetamin, Climategate visar att FN:s forskningsrapporter om klimat och miljö är manipulerade, Karolinska Institutet gjorde en rapport som ”bevisade” att människor som tog psykiatriska sinnesförändrande medicin blev bättre bilförare (om jag inte minns fel så fick Karolinska en mångmiljon donation från ett läkemedelsföretag gällande studier runt ADHD. Kan det vara efter denna donation som Karolinska började pumpa ut positiva ”vetenskapliga” resultat om ADHD-medicinering?)

Korrupt vetenskap!

 

DEN FALSKA MILJÖAGENDAN

Det finns många som misstror vad som officiellt tillskrivs vara orsaken till klimatförändringarna eller den globala uppvärmningen. Det som globalisterna har gjort är att skylla dessa klimatförändringar på människan. Det är vi som är problemet och således måste vi vara en del av lösningen.  Det sker klimatförändringar, ja absolut, men dessa är helt enkelt naturliga för denna planet. Det som FN har gjort är att skrämma upp befolkningen angående klimatet för att kunna kontrollera befolkningen efter sina önskemål. De har onekligen lyckats. Hela planeten har blivit ”klimathjältar”. Men undersök denna klimatagenda och du kommer att se att det hela egentligen handlar om kontroll. Med hjälp av miljö-och klimatregler så kommer globalisterna att ta kontrollen över skog, mark och vatten och det sker redan i detta nu.

AGENDA 2030 OCH BEFOLKNINGSKONTROLL

Om den snälla svenska regeringen börjar hejda befolkningstillväxten i Sverige så kommer det att bero på Agenda 2030. Agenda 2030 är en manual för att ”transformera världen till ett bättre ställe att leva på” enligt Förenta Nationerna. Agendan  är skapad av just Förenta Nationerna. Fast vi har ju lärt oss vid det här laget att globalisterna målar upp vackra scenarios med fina formuleringar för att vinna folkets förtroende. Slutresultatet blir dock alltid det motsatta. EU startades som ett ekonomiskt samarbete och håller nu på att förvandlas till Europas Förenta Stater. Agenda 2030 är FN:s plan för att ”rädda” denna planet och där är det stort fokus på att bekämpa klimatförändringarna. Vissa menar att Agenda 2030 är spiken i kistan för nationernas självständighet. Det finaste av allt är att vår nuvarade regering jobbar stenhårt på att implementera denna agenda i Sverige.

Videon nedan: vill man lära sig mer om Agenda 2030, Agenda 21, befolkningskontroll etc så kan man alltid spana in videon nedan.

 

 

Referenser

From 7 Billion People To 500 Million People – The Sick Population Control Agenda Of The Global Elite

 

Dagens Industri: kvinnors egenmakt gynnar klimatet

 

Kommentera