Beatrice Ask och Tomas Tobé vill förbjuda tiggeri

DO YOU LIKE WHAT YOU ARE READING? PLEASE MAKE A DONATION.

Beatrice Ask och Tomas Tobé skriver idag på DN debatt att de vill förbjuda tiggeri.

Inte mig emot.


UTBILDNING I MAJ
Idag blogga, studera och göra ett städjobb. I Maj så ska jag göra en kort utbildning och om allt går väl så kommer mitt liv att ändras en smula efter det. jag kommer alltså att börja jobba i en ny bransch. Förvisso så ska man inte ropa hej förrän man är över bäcken men jag håller i alla fall tummarna.

DOLORES CANNON
Gillar du lite new age, tidigare liv och sådana saker så ska du lyssna på Dolores Cannon. Salig  Dolores Cannon var hypnosterapist (hon avled förra året) och även fast jag inte rekommenderar hypnos så har jag svårt att inte bli fascinerad av den kunskap hon fått fram från folks undermedvetna i sina sessioner.

Kommentera