BARN SÄLJER RITALIN TILL SKOLKOMPISAR (ADHD-MEDICIN)

DO YOU LIKE WHAT YOU ARE READING? PLEASE MAKE A DONATION.

BARN SÄLJER RITALIN TILL SKOLKOMPISAR (ADHD-MEDICIN)

19/7-2016

Psykiatriska diagnoser haglar över barn och vuxna. Den ”medicin” som saluförs är ofta narkotikaklassad och diagnoserna har ingen vetenskaplig grund. I USA är det vanligt att barn och ungdomar säljer den psykiatriska medicinen till sina skolkompisar. Den psykiatriska medicinen  brukar kallas för kiddiecocaine.

Nedanstående text är från CCHR’s video som  handlar om ADHD och Ritalin.

”Diagnosen uppmärksamhetsstörning med hyperaktivitet (ADHD) kom i fullt bruk 1987 i USA. På ett år fick 500 000 amerikanska barn diagnosen ADHD. 1994 så hade antalet ADHD-diagnoser i USA ökat till 4,4 miljoner stycken.   National Institute of Health samlade ihop en panel av experter som skulle förklara varför det försigkom så många ADHD-diagnoser. Panelen fick inte mycket sagt och konferensen avslutades med orden ”vid denna tidpunkt så har vi inte någon diagnostiserad test av ADHD. Därför fortsätter dess giltighet att vara ett problem”.

1996 så hade antalet ADHD-diagnoser till barn och ungdomar i USA stigit till sex miljoner.

Några amerikanska ungdomar som nu har slutat med Ritalin har följande att säga om Ritalin:

James:
”När jag var på Ritalin så kände jag mig helt annorlunda, jag var inte mig själv.”

Michael:
”Jag flippade ut, fick ryckningar och höll på att bli tokig.”

Jessica:
”Jag kände mig hela tiden bortkopplad. Som om jag inte var där, jag kände mig inte mänsklig.”

Sebastian:
”Man är ungefär som en zombie. Man gör minsta möjliga, bara så att man klarar sig men inget extra.”

Justin:
”Jag ville döda mig själv men eftersom jag gillade min mor mer än döden så hejdade jag mig när jag insåg det.”

Den stora mängden utskrivna mediciner för barn innebar en ny inkomstkälla. Barnen sålde sin medicin till sina skolkompisar. De kallar det för ”kiddiecocain”. Medicinen säljs som uppåttjack.

Dr Sonja Muhammed:

” Vi betraktar mariujana och dylikt som inkörsportar till starkare droger men de psykiatriska medicinerna är allvarligare inkörsportar”.

Se hela videon för full information.

CCHR står för Citizens Commissions on Human Rights. CCHR är skapat av Scientologkyrkan och har som syfte att exponera psykiatrins sanna natur.
 
Referenser
KMR: ADHD-medicin är en bluff

Mer fakta kring ADHD, Ritalina, Concerta och Strattera

 

Kommentera