AURORA 17 – KRIGET KOMMER TILL SVERIGE

21 total views, 4 views today

11/1-2017

Aurora 17 är namnet på den militärövning som drabbar Sverige i september  2017. Men Aurora 17 är inte bara en inhemsk övning utan andra länder deltar (NATO). 19 000 personer kommer att delta i övningen i september 2017.

KRIGSORGANISATIONEN NATO PÅ BESÖK

I september 2017 så sätter militärövningen Aurora 17 igång. 19 000 personer kommer att delta. Nu får vi även stifta bekantskap med värdlandsavtalet. Det avtal som Peter Hultquislingen har gjort med NATO som innebär att krigsmaskinen NATO nu får access till svensk mark och till svenska uppgifter. Tack Peter.

Om du undrar vad NATO pysslar med nu för tiden så kan jag berätta att de har fullt upp med att vara aggressiva gentemot Ryssland. USA vill nämligen kriga mot Ryssland och det är därför du ser så mycket propaganda i massmedia och från vår egen  regering. USA brukar först demonisera ett land  via toppstyrd massmedia innan de anfaller. Fredspristagaren Obama har nyligen skickat enormt mycket militär utrustning till Europa som de ska ha vid NATOS medlemsländer nära ryska gränsen. Kvantiteten material och krigspersonal ska vara  det största sedan Sovjetunionens fall. Washington säger att detta är ”ett skydd gentemot rysk aggression”. Vad denna ryska aggression går ut på är dock inte sagt.

USA och NATO rustar för krig och inför material i överflöd i Europa. Tursamt nog så är NATOS styrkor här för fredens skull. Se videon nedan.

Den tyska politikern Dietmar Woidke från partiet SPD är inte imponerad:

”Det hjälper inte att pansarvagnar skickas till gränsen. Jag hoppas att alla håller sig lugna. Det är bättre om vi har en dialog med Ryssland”.

Angela Merkels CDU parti sade att Dietmars ståndpunkt var ”märklig”.

Det tyska vänsterpartiet Die Linke är även det kritisk mot NATOS upprustning.

”Pansarvagnar skapar inte fred”

sade Christian Görke.

Men lugn allesammans, Washington har lugnande ord. De säger att krigsutrustningen är till för att säkra mot det ryska hotet. Washington försäkrar att Europa förblir ”fri, företagsam och fredlig”.

Viket tur att vi kan lite på Washington.

 PROTEST MOT NATO
Konstigt nog så tror inte alla på vad Washington säger. I staden Bremerhaven i Tyskland  har det varit demonstrationer mot NATO och dess upptrappning. Se videon nedan.

 

PERSONLIG KOMMENTAR
Jag har faktiskt ingenting emot att svenska försvaret rustas upp. Att införa allmän värnplikt kan nog vara en bra ide. Jag har dock något emot NATO/USA och dess krigande världen över. Jag tycker INTE  att Sverige ska gå med i NATO eftersom det bidrar till osäkerheten i Östersjön. NATO har varit med i många krig,  Irak, Libyen, Afghanistan etc. Alla dessa krig baserades på lögner och har inneburit miljontals dödade samt flyktingströmmar i Europa. NATO borde ställas till svars för sina krigsförbrytelser.

Referens

RT: NATO rustar vid Rysslands gränser

 

 

Share

Kommentera