AURORA 17 – KRIGET KOMMER TILL SVERIGE

DO YOU LIKE WHAT YOU ARE READING? PLEASE MAKE A DONATION.

11/1-2017

KRIGSORGANISATIONEN NATO PÅ BESÖK

I september 2017 så sätter militärövningen Aurora 17 igång. 19 000 personer kommer att delta. Nu får vi även stifta bekantskap med värdlandsavtalet. Det avtal som Peter Hultquislingen har gjort med NATO som innebär att krigsmaskinen NATO nu får access till svensk mark och till svenska uppgifter. Tack Peter.

Om du undrar vad NATO pysslar med nu för tiden så kan jag berätta att de har fullt upp med att vara aggressiva gentemot Ryssland. USA vill nämligen starta krig mot Ryssland och det är därför du ser så mycket propaganda i massmedia och från vår egen  regering. USA brukar först demonisera ett land  via toppstyrd massmedia för att få opinionen med sig. Fredspristagaren Obama har nyligen skickat mycket militär utrustning till Europa som de ska ha vid NATOS medlemsländer nära ryska gränsen. Kvantiteten material och krigspersonal ska vara  det största sedan Sovjetunionens fall. Washington säger att detta är ”ett skydd gentemot rysk aggression”.

USA och NATO rustar för krig och inför material i överflöd i Europa. Tursamt nog så är NATOS styrkor här för fredens skull. Se videon nedan.

Den tyska politikern Dietmar Woidke från partiet SPD är inte imponerad:

”Det hjälper inte att pansarvagnar skickas till gränsen. Jag hoppas att alla håller sig lugna. Det är bättre om vi har en dialog med Ryssland”.

Angela Merkels CDU parti sade att Dietmars ståndpunkt var ”märklig”.

Det tyska vänsterpartiet Die Linke är även det kritisk mot NATOS upprustning.

”Pansarvagnar skapar inte fred”

sade Christian Görke.

 

 PROTEST MOT NATO
Konstigt nog så tror inte alla på vad Washington säger. I staden Bremerhaven i Tyskland  har det varit demonstrationer mot NATO och dess upptrappning. Se videon nedan.

 

PERSONLIG KOMMENTAR
Jag har faktiskt ingenting emot att svenska försvaret rustas upp. Att införa allmän värnplikt kan nog vara en bra ide. Jag har dock något emot NATO/USA och dess krigande världen över. Jag tycker INTE  att Sverige ska gå med i NATO eftersom det bidrar till osäkerheten i Östersjön. NATO har varit med i många krig,  Irak, Libyen, Afghanistan etc. Alla dessa krig baserades på falska grunder och har inneburit hundratusentals dödade och  flyktingströmmar till Europa.

Referens

RT: NATO rustar vid Rysslands gränser

 

 

Kommentera