Att skriva novell

DO YOU LIKE WHAT YOU ARE READING? PLEASE MAKE A DONATION.

ATT SKRIVA NOVELL
Jag brukar emellanåt skriva på en novell som jag håller på med. Än så länge så har det varit riktigt svårt. Jag har stött på en miljon problem men jag fortsätter ändå. Igår när jag satte mig ner för att skriva på min novell så blev det jättebra. Det går i perioder. Jag har dock ingen aning om vart detta ska sluta fast de gånger det går bra så känns det väldigt bra. Man läser igenom sin text och blir riktigt stolt över sin lilla novell, fast ofta blir man förfärad och tänkter ” Hur kunde jag skriva det där?”.
Just nu har jag börjat om från scratch. Dvs. jag tänkte renskriva novellen. Det har jag gjort en miljon gånger och det kommer kanske bli en miljon gånger till men det är något jag måste göra. När jag ser reklam för olika böcker på annonser och så, så brukar jag ofta fundera på hur mycket jobb det ligger bakom just den boken. Den erfarenhet jag har så ligger det många, många timmar. Fast egentligen handlar det nog om passion, om man vill göra det och gillar det så kommer man att fortsätta med skrivandet av novellen.

HTMLHYPERTEXT MARKUP LANGUAGE
Satte mig ner häromdagen och pluggade lite html. Ganska skoj med html. Någon slags utbildning måste jag ju skaffa mig, varför inte webbdesigner? Jag gör en kurs som finns på denna site: http://webbprogrammering.se/HTML/html1.php
Jag tycker att den är helt ok. Efter html så blir det css. Önska mig lycka till. Det är lite småroligt med kod. Jag har provat programmera i Python ochså. Fast skulle jag fortsätta med programmering så tror jag att jag skulle välja t.ex. Java istället eftersom det är mer vanligt än Python.

 

TELEFONINTERVJUARE
Idag blir det att jobba som telefonintervjuare. Nåja, man ska väl överleva det ochså. Mitt nästa steg vad gäller jobbsökande är att finslipa mitt personliga brev. Jag har fattat att mina personliga brev DEFINITIVT kan förbättras. Jag får se det som en utmaning istället för ett problem. Nästa gång jag får på jobbintervju så ska jag ochså plugga på och hitta på några svar på de vanligaste frågorna vid anställningsintervju. Jag var på en intervju för någon vecka sedan. Jag vet ej om det blir något men i det stora hela gick intervju ganska bra tyckte jag eftersom jag hade pluggat på lite innan.
SVERIGE VANN ÖVER ÖSTERRIKE PÅ FRIENDS ARENA
Ok, jag erkänner, jag är ingen fotbollsfantast men visst var det skoj att Sverige vann över Österrike på Friends arena igår 🙂 Det var VM-kval och Sveige vann med 2-1. Zlatan gjorde ett riktigt fint 2-1 mål. Kanske Friends arena borde heta Zlatan Arena 🙂 Sverige är klar för playoff.

Nu tror jag faktiskt att jag ska sätta mig ner och studera ett avsnitt från min Scientologi-bok 8-8008.

 

Ha en bra dag/Janne

Kommentera