ÅTAL MOT AKILOV

DO YOU LIKE WHAT YOU ARE READING? PLEASE MAKE A DONATION.

Februari 2018

Ny väcks åtal mot Rakhmat Akilov som utförde terrordådet för ett år sedan i Stockholm. Kanske man skulle kunna säga att Akilov är en symbol för sjuklöverns havererade flyktingpolitik. Jag blir bestört när jag inser hur lättvindigt folk kan komma in i Sverige och söka asyl. Man kan ställa sig frågan om hur många andra ”Akilovs” som den rödgröna regeringen har släppt in? Akilov hade fått avslag på sin asylansökan för flera år sedan och befann sig illegalt i landet. Förstå vilken soppa det kommer att bli att städa upp efter Löfvens experiment. 

Löfven & Co är inte färdiga. Nu fokuserar de på att ta in  alla anhöriginvandrare som de kan hitta. Självklart så ligger Miljöpartiet bakom sådana beslut. I Sverige får nästa 150 000 asylsökande uppehållstillstånd varje år och ändå fortsätter sjuklövern att ta in folk på löpande band. Inte bra

Det verkar som om Löfven & Co vill markera sitt missnöje mot SD och högerpopulismen genom att ha en extremt liberal flyktingpolitik. Kommer Löfven & Co att lyckas? Kommer den s.k. högerpopulismen att minska i Sverige? Kommer SD att krympa? Det är val den 9 september i år – du bestämmer Sveriges framtid.

Det enda vettiga för Akilov är att han buras in på livstid och att nyckeln slängs bort.

Referens

http://katerinamagasin.se/varfor-fick-den-terrormisstankte-akilov-85-000-av-ozz-nujens-familj/

 

Kommentera