ÄT MERA KÖTT

Januari 2018

Jag spanade in sista delen i programmet köttets lustar  med Henrik Schyffert.  Programmets budskap är att kött är av ondo (eftersom det skadar klimatet, säger de) och nu ska Schyffert se om han kan leva som en vegan en månad.

Programmet handlar om den trend som vi ser i samhället just nu som går ut på att försöka få oss att äta mindre kött. Klimatförespråkarna säger ju att köttet och det som associeras med den industrin är skadlig för miljön och om vi inte ändrar på våra matvanor så kommer planeten att gå under.

ROCKEFELLER OCH WHO

I Köttets Lustar så refererar man till den Rockefellerskapade organisationen WHO (Världshälsoorganisationen) som i sedvanlig ordning levererar skräckpropaganda om vilka sjukdomar man kan få av att äta för mycket kött. Programmet pushar även att vi alla borde bli vegetarianer eller veganer.

I programmet nämns klimattoppmötet i Paris 2015. Där bestämdes det att vi måste motverka global uppvärmning (även fast planeten blir kallare nu för tiden) och man bestämde att planeten inte får bli mer än två grader varmare. Man menar att om klimatet blir alltför varmt så kommer det att resultera i världskatastrofer. Havsytorna kommer att stiga, miljarder av människor kommer att lida av vattenbrist och flyktingströmmarna kan komma att mångdubblas.

Sedan säger de:

”För att klara detta mål så får en svensk max slappa ut 1, 7 ton växthusgaser varje år”.

Programmet säger att en femtedel av växthusgaserna  i Sverige kommer från maten vi äter. Man går även in på att jordbruket i Sverige helt måste ändras från boskap till växtodling och grönsaker. Man menar att om vi halverar köttkonsumtionen så klarar vi klimatmålen. Om jordbruket i Sverige tas bort så kommer det troligen att ersättas med skog (vilket är bra för klimatet).

I slutet av programmet så får givetvis Schyffert en insikt att vi inte kan leva som vi gör på den här planeten och att vi således måste ändra våra vanor.

FÖRENTA NATIONERNA SOM VÄRLDSREGERING

Själv köper jag inte iden om global uppvärmning och klimatförändringar. Ja det sker klimatförändringar men det är helt enkelt naturliga processer. Sedan är det ju också så att klimatet har kallnat den senaste tiden så redan där spricker iden om global uppvärmning.

Drivande bakom iden om global uppvärmning och klimatförändringar är Förenta Nationerna. FN har i decennier tutat i oss iden om att jorden är i fara och att det är människans fel. En annan organisation som är klimatalarmister är Romklubben (Club of Rome) som är en grupp skapad av Rockefellerfamiljen. Enligt Lars Bern på hans blogg så har Romklubben ideligen haft fel i sina undergångsprofetior. År 2009 var det som kallades för Climategate. Climategate avslöjade att FN:s rapporter om klimatet var vinklade för att passa det undergångsscenario som man vill måla upp. Pga. detta avslöjande blev klimatmötet i Köpenhamn ett fiasko.

REPORT FROM IRON MOUNTAIN

Jag såg en dokumentär på Youtube som heter Report from Iron Mountain (finns även som bok) som var gjord av en grupp kristna i USA. Kortfattat så handlar Report from Iron Mountain om att en elit  i USA på 1950-talet samlade ihop ett gäng intellektuella. Eliten ville ha en analys och förslag på hur man kunde uppnå världsfred utan att ta till vapen (världsfred i detta fall är en slags typ av socialism som är styrt av de rika). I rapporten så ville man uppnå kontroll men man ville göra det utan krig eftersom krig i modern tid kan innebära slutet för hela planeten. Man ville också komma fram med något som skulle kunna ena människor över hela världen för att få till stånd denna globala ”världsfred”. Man ville att USA skulle hamna under kontroll av FN. Man sökte efter en alternativ fiende till krig. Man kom fram till att hotet från föroreningar av miljön skulle kunna ersätta hotet från kärnvapenkrig. Man skulle kunna göra miljöproblem till ett globalt hot. På så sätt skulle man kunna ena människan mot ett gemensamt hot.

 Enligt dokumentären så är ett av syftena för globalisterna att ta över kontrollen över land och vatten.  Organisationer styrda av t.ex. FN skulle ta över kontrollen över mark, land och vatten och säga att man gjorde det för att skydda miljön, för att rädda den biologiska mångfalden etc. Kan det vara så att all den klimathysteri som vi bevittnar nu endast är ett påhitt i syfte att bilda en världsregering? Vetenskapliga data är lätta att manipulera och det är väl känt att Rockefellerfamiljen har  stort inflytande inom ”vetenskapen” i USA.

TOTAL KONTROLL

När det gäller programmet Köttets Lustar så sades det: 

”För att klara detta mål så får en svensk max släppa ut 1, 7 ton växthusgaser varje år”.

Innebär detta att det har blivit en lag att varje svensk endast får släppa ut 1,7 ton växthusgaser per år? Vad händer om vi genererar för mycket? Får vi böter?  De organisationer som bestämmer över koldioxidutsläppen kommer att kontrollera båda människor och land. De som bestämmer mängden utsläpp är FN och EU. Nyligen har det bestämts i  EU hur mycket koldioxid som svenska skogar får generera.

Eller är det helt enkelt så enkelt att globalisterna vill få total kontroll över vårt ätande. Globalisten Henry Kissinger sade:

”Kontrollerar du maten så kontrollerar du människorna”.

Man pratar även om att införa skatt på kött för att ”rädda klimatet”. Det pratas  om internationella koldioxidskatter som ska skötas av en internationell regering. Här i Sverige är det Agenda 2030 och dess hållbara utveckling som ligger till grund för klimathysterin. 

Om klimatfanatikerna får sin vilja igenom så kommer det svenska jordbruket att försvinna. Men jordbruket är inte det enda som kommer att försvinna, hela Sverige riskerar att hamna på sparlåga eftersom ”vi måste rädda klimatet”.

Video nedan: report from Iron Mountain. Tyvärr är kvaliteten på videon usel. 

Referenser

Köttets Lustar på Svt Play:

https://www.svtplay.se/video/16376470/kottets-lustar/kottets-lustar-sasong-1-avsnitt-3?start=auto

http://www.klimatupplysningen.se/

KLIMATHOTET – EN ERSÄTTNING FÖR KRIG

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte.