Åsså bidde det fredag

DO YOU LIKE WHAT YOU ARE READING? PLEASE MAKE A DONATION.

Åsså bidde det fredag. Vad händer idag då? Tja, mycket jobb blir det inte eftersom min chef har lämnat ut nycklarna till  mina städområden till en annan städare och tydligen går det inte att få igen dessa även fast jag meddelade han i onsdags att jag kommer tillbaks till el jale på fredag. Det var väl hans hämnd antar jag för att jag var sjuk? Suck! Ett tips: försök att jobba på en arbetsplats som har kollektivavtal – det garanterar trots allt vissa rättigheter som man inte alltid får på en arbetsplats utan kollektivavtal. Det är inte så skoj när man har en chef som är jobbig mot en. Men å andra sidan, vill han bli av med mig så får han säga upp mig – annars blir det två månader utan A-kassa och vem har råd med det? Jag söker jobb men jag verkar inte vara så het på arbetsmarknaden 🙂

 

 

ÄR INGEN INTRESSERAD AV DIANETIK?
Jag försöker också bli Dianetik-auditör men tyvärr är intresset ganska svalt. Jag ska dock fortsätta skriva inlägg om Dianetik, man tycker ju att någon borde bli intresserad. Jag tror att det finns SÅ MYCKET vinster för en person att hämta  om denne vill prova Dianetik. En vacker dag så kommer jag givetvis att få mig en person som vill köra, det ska bli skoj. Det finns en person här i Stockholm som arbetar heltid som auditör och det har han gjort ett bra tag. Han är väldigt framgångsrik fast jag känner honom inte personligen. Han är OT 8 (högsta nivån i Scientologi). För några år sedan så körde jag min homey på Dianetik och det var intressant. Han fick bra vinster från det och en gång i sessionen så gick han tillbaks till sin födsel – snacka om att det blev  dramatik ha ha.

 

 

 

IDAG BLIR DET ATT PLUGGA NÄSTAN HELA DAGEN
Så vad händer annars idag då? Först ska jag vara hemma och plugga lite grann – kanske jag är lite av en plugghäst även fast jag inte har någon formell utbildning. Jag tror det blir att plugga två saker: a) skrivregler. Det skadar aldrig att lära sig lite skrivregler. b) sedan blir det att studera PHP (programmeringsspråk) eller WordPress. Jag köpte en kurs hos WP-Apprentice som jag tycker är helt ok. Kanske jag lyfter lite hantlar sedan. Jag tror också jag ska handla hälsokost. På kvällen drar jag till orgen (Scientologikyrkan) och studerar vidare på Studerandehatten (en Scientologikurs)- det är lika bra att lägga in mycket tid annars tar det en evighet som vanligt att komma igenom. Många kurser i Scientologi är rena mastodonkurserna och om man studerar deltid så kan det ta flera år att komma igenom dem. Jag kommer ihåg ett par som gjorde en kurs tillsammans – jag tror det tog tre år innan de blev färdiga ha ha ha.


php elefanten

 

 

FILMINSPELNING NÄSTA VECKA
Jag fick ett telefonsamtal från ett filmproduktionsbolag igår. De vill ha med mig i en produktion nästa vecka och vad jag förstod så skulle jag tydligen spela elak lärare (se där). Oklart om det blir några repliker. Det låter som en skådespelarroll med andra ord och det är ju lite roligare än att bara statist.  Vi får se hur det går – bolaget kanske ändrar sig:). Vecka 40 så ska jag vara med som statist i filmen 100code. Det är Micke Nykvist och Dominic Monagan som spelar in den här i Stockholm.

 

Skådespelare, actor sweden
Crazy clown.

 

 

vissa foton från:

https://www.flickr.com/photos/kea42/
 

 

Kommentera