ANNIE LÖÖF VILL SÄNKA MEDELLÖNEN

DO YOU LIKE WHAT YOU ARE READING? PLEASE MAKE A DONATION.

5/2-2017
Annie Lööf vill att det ska skapas enkla jobb med lägre löner. Detta ska göras för att nyanlända ska få lättare att komma in på arbetsmarknaden. Lööf kritiserar Karl-Petter Thorwaldson (LO) samt även Stefan Löfven för att de motarbetar detta förslag. Och hon hotar med att lagstifta om sänkta löner om inget görs.

Den enda luckan i Annie Lööfs resonemang är att om man medvetet börjar sänka lönerna så kommer det att drabba oss andra löntagare. Våra löner kommer att stagnera eller så blir vi utkonkurrerade av nyanlända eftersom det är billigare för arbetsgivaren att anställa dessa. Annie Lööf förespråkar således ett väldigt orättvist system.
Men om Annie Lööf är seriös i sin intention så kan hon ju alltid förgå med gott exempel och börja med att sänka sin egen lön som ligger runt 150 000 kronor i månaden.

Vill du ha lägre lön? Rösta på Centerpartiet.

Referens

Svd_ Annie Lööf och sänkta löner

2 Comments

  1. Rödluvan prioriterar invandrarna !! Herregud vad är felet med dessa överbetalda despoter som kallar sig politiker ! Med alla förmåner dom har så vill dom att svensson ska sänka sina löner ! VEM röstar för det ??????

Kommentera