Andrepiloten Andreas Lubitz fick psykiatrisk behandling

DO YOU LIKE WHAT YOU ARE READING? PLEASE MAKE A DONATION.

Jag kanske inte borde bli förvånad men jag blev ändå ganska häpen när jag läste att den pilot som troligtvis medvetet  kraschat flygplanet i Alperna hade fått psykiatrisk behandling.

Det som hände var alltså att flygplanet Germanwings Flight FU 4U9525 körde rakt in i ett berg i sydfranska Alperna och nu har det kommit fram att andrepiloten Andreas Lubitz troligtvis körde in i bergväggen helt medvetet. Dvs självmord eller vad man nu ska kalla det. När förstepiloten lämnade cockpiten så låste Andreas Lubitz honom ute och därefter så började självmordsflygningen. Andreas Lubitz kör rakt in i en bergvägg och givetvis så överlever inte en person. Med på planet fanns 150 personer varav en tysk skolklass.

Nu har det kommit fram bevis på att andrepiloten Andreas lubitz hade mentala problem och hade fått psykiatrisk behandling. Tydligen ska Andreas Lubitz ha döljt för sin arbetsgivare att han hade mentala problem. Andreas Lubitz ska bl.a. ha varit patient på Universitetssjukhuset i Dusseldorf. I den tyska motsvarigheten till Luftvartsverket står det i Andreas Lubitz akt ”sic” vilket innebär att han regelbundet måste undersökas mediciniskt. När Andreas Lubitz gjorde sin utbildning till pilot så fick utbildningen avbrytas flera gånger pga hans depressioner enligt tyska tidningen Bild. I hans lägenhet har det hittats bevis på att Andreas Lubitz fick behandling av depressioner. Enligt CCHR så tog Andreas Lubitz antidepressiv medicin. Tydligen så ska Andreas Lubitz ha fått 18 månaders psykiatrisk behandling.

Som scientolog så vet jag ju att halva planeten käkar psykofarmaka och att psykofarmaka och dess biverkningar kan vara väldigt farligt.  Antalet biverkningar av psykofarmaka kan göras hur lång som helst. En bieffekt är självmordsbenägenhet. Troligtvis så var det Andreas svaga mentala tillstånd i kombination med psykofarmaka som utlöste denna tragedi.

Jag blev ganska paff när jag läste detta. Inte för att jag flyger så ofta men när det sker så kan man alltså hamna i händerna på en labil pilot som käkar personlighetsförändrande preparat. Det är verkligen inte positivt. Sådant borde förbjudas. Man kan inte ha mentalt instabila människor att köra flygplan, speciellt inte sådana som tar psykiatriska mediciner.

Det som nu kommer att ske är givetvis att ”experter” kommer att tala ut i soffan. Dvs psykologer, psykiatriker etc kommer att ge sin version varför detta hände.  Det ironiska är givetvis att det var just deras mediciner som spelade en stor roll i det hela.  Det är en uppochner vänd värld vi lever i.

 

Källor om flygkraschen i Alperna

http://www.dn.se/nyheter/varlden/kaptenen-forsokte-sla-sig-in-med-yxa/

http://www.drugawareness.org/antidepressant-murdersuicide-airbus-co-pilot-deliberately-took-plane-down-echoes-egyptair-disaster/

Kommentera