Alexander gustafsson vann över Jimi Manuwa

DO YOU LIKE WHAT YOU ARE READING? PLEASE MAKE A DONATION.

ALEXANDER GUSTAFSSON VANN ÖVER JIMI MANUWA
Igår fightades Alexander mot Jimi Manuwa i o2-arena i London, England i en UFC-fight. jimi Manuwa är ingen duvunge. Han har aldrig fightas längre än två ronder eftersom han har knockat ut alla sina motståndare. Men den här gången stoppade The mauler Jimis framgångar. I rond två så fick alexander övertaget och knäade Jimi i huvudet så att han blev groggy. Efter det så öste  Alex på med slag och Jimi segnade ned på golvet helt borta i knoppen och domaren avbröt matchen.

Själv var jag skraj bara av att kolla på matchen. Jag trodde faktiskt inte att the mauler skulle vinna över Jimi Manuwa. Jag har sett hans fighter på youtube och Jimi är riktigt, riktigt farlig.Grattis Alexander gustafsson. Jag måste ge credit till TV4 sport som visade matchen live. Det visste jag inte ens om  att de skulle göra ha ha.

SANNA NIELSEN VANN MELODIFESTIVALEN
Ja vad mer kan jag säga? Jag såg inte programmet men grattis ändå Sanna Nielsen. 

Kommentera