AIK – IFK Göteborg 0 – 2 i allsvenskan

aik ifk göteborg allsvenskan friends arena 2014
DO YOU LIKE WHAT YOU ARE READING? PLEASE MAKE A DONATION.

Jag jobbade som alkoholvärd på Friends Arena när AIK mötte IFK Göteborg den 31 mars i allsvenskan 2014. Som alkoholvärd så bestod jobbet av att hindra personer som var inne i members lounge att lämna den lokalen med öl/alkohol. Jag tror de sålde starköl inne i members lounge men tydligen får man inte ha starköl ute på läktarna om jag inte minns fel. Kvällen gick bra förutom då att AIK förlorade mot IFK Göteborg med 0 – 2. Eller rättate sagt, kvällen gick hyfsat bra. Knäppgökarna började tända på bengaliska eldar så att Friends Arena var tvungen att utrymmas. Det var första gången jag var med om en ytrymning. Det gick dock bra vad jag kunde se. 

 

 

il

ff

gg

Kommentera