AGENDA 21 FÖRKLARAD #1

Maj 2018

Förenta Nationernas Agenda 21 är en plan för hållbar utveckling. Även i Sverige så implementeras denna agenda under namnet Agenda 2030 och hållbar utveckling. I denna artikel så förklarar Rosa Koire hennes tolkning av Agenda 21.

Förenta Nationernas Agenda 21 är en plan för hållbar utveckling. Denna agenda implementeras även i Sverige. I nedanstående video så berättar Rosa Koire hennes tolkning av Agenda 21. Föreläsningen hölls i Danmark år 2013. Detta är del ett i serien om Rosa Koire och Agenda 21.

Koire säger att Förenta Nationernas Agenda 21 och hållbar utveckling är en plan för att inventera och kontrollera  vår mark, vårt vatten, våra mineraler, alla produktionsmetoder, allt byggande, vår energiförbrukning,  vår utbildning, all information och alla människor. Agenda 21 innebär att man flyttar makten från våra folkvalda till icke-valda styrelse och grupper. Agenda 21 innebär att vår jurisdiktion urholkas och agendan innebär även att vår  äganderätt försvinner. Agenda 21 innebär förlust av vår suveränitet och av vår frihet.

KONTROLL AV  VÅR ENERGIFÖRBRUKNING

Rosa Koire säger att Förenta Nationernas Agenda 21 undertecknades av 179 länder i Rio de Janeiro Brasilien år 1992 (Sverige inkluderat). Mötet kallades U.N. Earth Summit. Agenda 21 är en global plan som installeras lokalt. Agenda 21 innebär övervakning, mätning och restriktioner gällande vår energiförbrukning och vår vattenförbrukning. De använder bland annat smarta elmätare för att uppnå detta. Agenda 21 strävar efter koldioxidskatt på industrier och till slut på oss själva.  Agenda 21 kräver datainsamling och informationsdelning gällande vår energiförbrukning, inom vårt skolsystem, inom juridiken och i alla möjliga områden som förut har varit privata. Agenda diagnostiserar och drogar ned oss med psykofarmaka. Läran om hållbar utveckling implementeras i skolorna från dagis ända till universiteten. Det är en indoktrinering.

rosa koire agenda 21 united nations_ sustainable development
Rosa Koire på OpenMind konferensen i Danmark år 2013 där hon pratar om Förenta Nationernas Agenda 21.

Agenda 21  kräver tätbyggda städer så att vi kan kontrolleras och övervakas lättare. Agendan innebär förlust av personlig och statllig suveränitet som överförs till internationella företag. Begreppet kallas corporatocracy. Agenda 21 är en plan för totalitarism och det pågår i detta nu. Agenda 21 är en dold plan som pågår helt öppet.

DET FABRICERADE KLIMATHOTET

För att installera denna agenda så behöver globalisterna kriser. En av dessa kriser är global uppvärmning eller klimatförändringar. Man säger att planeten är i fara, att havsnivåerna stiger, att livsformer är hotade och att allt är vårat eget fel. Följande kunde jag läsa i en lokal tidning:

”Vi kan inte förneka att denna planet arbetar för högtryck. Precis som en överarbetad häst så är det bara en tidsfråga innan den globala organismen kollapsar”.

Man menar att vårt själviska beteende nästan har förstört planeten. Och här kommer Förenta Nationerna in som världens räddare, FN ska rädda planeten. 1987 så kom World Commission on Environmental Development (WCED) med rapporten ”Vår gemensamma framtid”. Det var från denna rapport som uttrycket ”hållbar utveckling” kom från. Rapporten påvisade visas problem bland annat miljömässiga problem. Förenta Nationerna frågade efter en lösning på dessa problem och några år senare så kom World Commission on Environmental Development med lösningen – Agenda 21 och hållbar utveckling.

rosa koire agenda 21 sustainable developmentPRIVATA FORDON ÄR INTE HÅLLBART

Miljardären Maurice Strong var chef för World Commission on Environmental Development. Han förklarade vad som inte var hållbart: medelklassens livsstil, villor och hus, privata fordon, apparater, luftkonditionering, köttätande och odling. Detta innebär alltså att du inte får odla saker på din egen tomt.

Agenda 21 handlar om ekonomi, ekologi och social jämställdhet. Nyckeln till att uppnå detta är informationsinsamling och informationsdelning globalt. Hur kan de annars kontrollera människors miljömässiga engagemang, deras ekonomi och deras sociala jämställdhet? Agenda 21 påverkar vår ekonomi, transportsystemet, vårt boende, vår äganderätt, vår hälsa, vår utbildning, vårt vattenanvändande, vårt energiförbrukande, vårt privatliv och vår säkerhet.

De vill skapa zoner för mänskliga habitat (boenden). Det är där som vi kommer att vistas. Dessa zoner innebär tätbyggda städer som är omgivna av naturreservat och korridorer för djur endast. Själva iden är att tränga ihop människorna i tätbyggda städer.

Koire säger att Agenda 21 är en global plan som installeras lokalt. Agendan kommer att beröra alla aktiviteter i samhället. När Bill Clinton blev president så stiftade han Presidents Council on Sustainable Development. De som ingick i Presidents Council on Sustainable Development var representanter från Enron, BP, Dupont, Dow Chemical, Novartis. Där fanns även ideélla organisationer såsom Worlds Resources Defense Fund, the Natural Resources Defense fund, Worldwide Life Council samt Sierra Club. Detta sammanbinder ideélla organisationer tillsammans med regeringar och företag.

 

Referenser:

http://www.rosakoire-bgm.com/index.html

FN vill att stora delar av USA blir naturreservat. Amerikanarna ska packas ihop i Megacities:

jmm: vildmarksprojektet

 

 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.