Affirmationer med Louise Hay

DO YOU LIKE WHAT YOU ARE READING? PLEASE MAKE A DONATION.

En affirmation är något som du tänker eller säger till dig själv. Teorin är att sådant som man tänker om sig själv eller säger till sig själv blir verklighet. Det är som om att man har ett undermedvetet sinne som lyder ens tankar och tal. Det negativa är att vi ofta säger och tänker i negativa banor, och resultatet blir därefter..

Lösningen är att tänka i positiva banor eller att prata till sig själv i positiva termer. Man ska också tala som om man har uppnått målet. T.ex vill du sluta röka så kan du t.ex. säga ”Jag har slutat röka” eller vill du gå ner i vikt så kan du säga ”jag har en normalvikt” osv.  Man ska skippa ord som ”inte” eftersom det undermedvetna har en tendens att stänga sådana ord ute och resultatet blir då dåligt.

Jag har själv börjat med affirmationer och jag märkte skillnad på en gång. Finns inte en chans att jag lägger av med detta 🙂

En kvinna som verkar vara lite av en ”auktoritet” på detta område är Louise Hay. Se gärna videon nedan – den videon imponerade stort på mig.

 

 

Kommentera