5/7-2013 Håltagning och casting. Jannes dagbok.

DO YOU LIKE WHAT YOU ARE READING? PLEASE MAKE A DONATION.

Fredag.

Uppe med tuppen och gjorde lite håltagning i betong på vetenskapsadakemin i Stockholm (det ställe där de jobbar med nobelpriset). Vi borrade lite hål i deras väggar eftersom vi var missnöjda med årets nobelpristagare… nej, skämt åsido, vi borrade hål för att de hade beställt det. Jag själv är på sin höjd en lärling eller assistent till min arbetskompis som gjorde själva borrandet. Jag bistod honom. Vi ska köra en sväng imorgon också.

På eftermiddagen gick jag på en casting på ett kontor på söder. De sökte statister till en reklamfilmsinspelning i augusti. Får jag rollen så ska jag spela clown. Jag får höra i början på augusti hur det gick.

Ikväll blir det det sedvanliga antar jag: lite bloggande, lite gitarrspel och kanske en smula pokerspel. Även fast min blogg är relativt ny så har det varit lite mer trafik än vanligt de senaste dagarna och det är ju skoj 🙂 Idag verkar dock vara en ganska vanlig dag. Om jag har fattat min besöksräknare rätt så har det varit 11 stycken unika besökare… nåja 🙂

Jag har registrerat mig på internetforum utomlands. I Finlands så finns suomi24  som verkar vara ett stort finländskt forum. Och i Norge finns diskussionsforumet diskusjon .

Ochså avslutar vi med en pik till Radiotjänst:

 

Ha en bra dag/Janne

Kommentera