31 maj 2014

DO YOU LIKE WHAT YOU ARE READING? PLEASE MAKE A DONATION.

EN SLAPPARDAG?
31 maj 2014. Idag är jag ledig hele dagen. Jag har inte bestämt mig för vad jag ska göra. Jag har börjat dagen lite smått med att spela Max Payne 3 (videospel). Jag tror inte jag sticker till orgen (Scientologikyrkan) idag men imorrn ska jag dit och pyssla. Vad gäller mitt hem så ska jag väl se till att jag har mina papper i ordning. Det brukar ju bli en hög av papper. Jag vet ej vart allt pappersjobb kommer ifrån.

SVÅRT SKRIVA NOVELL
Sedan ska jag städa lyan. Jag kanske skriver lite på min novell. Att skriva novell har verkligen inte varit lätt. Jag är på sida 17 typ men jag har antagligen skrivit tusentals sidor som alla hamnat i papperskorgen. Vi får väl se vart det slutar.

GIMME ALL YOUR LOVIN’
Jag har också börjat lära mig låten ”Gimme all your lovin'” av ZZ Top på gitarr. Det finns typ 100 olika versioner på youtube på hur man ska spela låten.

JAG SKA LÄRA MIG PHP
Jag försöker också lära mig lite IT. Jag ska börja med programmeringsspråket PHP och nu arbetar jag med att försöka få igång en server på min dator. Än så länge har jag inte lyckats. Jag har installerat programmet WAMP som gör datorn till en server men jag har problem med att få igång det. Ett annat program använder port 80 – den port som jag behöver wamp till. 

 

Kommentera