Jag ska göra två auditions idag

DO YOU LIKE WHAT YOU ARE READING? PLEASE MAKE A DONATION.

 

 

Idag ska jag göra två auditions – en för en reklamfilm och en för en skolproduktion. Jag tar ofta dessa med en nypa salt eftersom det är många som gör auditions för dem. Men å andra sidan – men vet ju aldrig….

Jag lämnade nyss en kommentar på Carl Bildts blogg om att jag tyckte det var skoj att resultatet i Schweiz blev som det blev. Jag tror inte den kommentaren kommer att bli godkänd 🙂

Dags att söka lite jobb igen. Jag är ganska paff att det ska vara så svårt att hitta ett jobb men skam dem som ger sig.

Uppdatering. Nu ringde de faktiskt från ett event-företag och frågade om jag kunde jobba nästa vecka. Men då var jag ju redan uppbokad så det bidde inget. Skoj att det händer lite grann.

Jag har nyligen läst färdigt boken ”Iron Man” som handlar om Tony Iommi – gitarrist i Black Sabbath. Helt klart en bra bok. Gillar du Black Sabbath så rekommenderar jag att läsa denna bok. Jag blir lite avis, Herr iommi han onekligen levt ett mer intressant liv än vad jag har gjort 🙂

 

 

 

Kommentera